Танцът на българската пшеница

Танцът на българската пшеница
26 септември 2022

Важното в процесът на  общуване между хора, удовлетвореността да е двупосочена!

Така е и между нас и нашите клиенти! Ние споделяме знание и опит с нашата пшеница, вие споделяте различни рецепти, комбинации и технологии при правенето на хляб с квас! Така е и в случая с интелигентната домашна хлебопекарна за правене на хляб с квас! Имаме щастието вече и ние да я притежаваме! Във времена на кризи най- важното е в какво ще инвестираш, а не как да икономисваш и ограничаваш! Наша мисия е да запазим автентичния вкус на българската пшеница, да съхраним здравословните й качества и използвайки съвременните технологии, всеки един от нас да пребъде здрав в бъдещето!

Тази година произведохме само бялата пшеница, но с много добри показатели още на нивата! В мелницата променихме ситата при мелене и получихме прекрасно бяло брашно с нужните хлебопекарни качества! Запазваме липсата на подобрители и агенти за съхранение, просто защото винаги може да разчитате на мелене след Вашата заявка!

Младо семейство от Пловдив сподели лекотата, с която създава домашният си квасен хляб от нашата пшеница с помоща на тази хлебопекарна! Представяме Ви и първите домашни хлябове от  бялата ни пшеница реколта 2022г. Технологията не е нова, но е уникална, защото съчетава здравословно готвене и най- вече създаване на индивидуален вкус на всеки! Първата снимка е хляб с квас от 100% бяло пшенично брашно с малко сухи червени домати, щипка кимион и поръсено с мак! Втората снимка е 100% комбинация 1:3 от бяло брашно, грис и пълнозърнесто! Отгоре е поръсено със семена от слънчоглед!

В каквито и комбинации да бъде приложено бялото брашно, грисът, пълнозърнестото брашно от българската ни хлебна пшеница прави своя уникален здравословен танц на трапезата на всеки!

Напомняме до 01.06. 2023г бялото брашно и пълнозърнестото брашно от хлебна пшеница ще са без ДДС към цената.

От лаборатория за храна на ЕТНО